Trädgårdstjänster

Trädgårdsplanering och mycket mer!
Kontakta oss

Trädgårdstjänster

Vi hjälper dig med trädgårdstjänster!

Anlita en utbildad arborist för hjälp med dina trädgårdssysslor, så som plantering av fruktträd, häckar, och skapande av utemiljöer. Ibland saknas tid eller intresse, och då ska det vara enkelt att anlita en expert! Vi erbjuder alla tänkbara trädgårdstjänster. En trädgård planeras utifrån årstider och när blommor och träd står i blom så att blomningarna fördelas över säsongen. Det gör trädgården finare och du får en mysig utemiljö att vistas i vår, sommar och höst.

Din oas

Planera din trädgård, dvs plantera buskar och träd i rätt lägen. Kanske vinrankor på uteplatsen, bärbuskar åtkomliga vid skörd, och fruktträd där de inte skuggar. Genom att anlita oss för dina trädgårdstjänster kan du få hjälp att skapa din oas att trivas i!

Fruktträd

Skötsel av fruktträd är något man lätt glömmer bort. Att hålla efter, beskära och ansa. Ta vara på vår kunskap; hjälp dig själv genom att beställa våra trädgårdstjänster!

Mer om beskärning av fruktträd kan du läsa här: beskära träd.

Trädgårdsdesign

Som exempel på våra trädgårdstjänster hjälper vi dig med planering av utemiljöer och trädgård så att växterna blir säsongsanpassade. Vi ger dig en inspirerande miljö att vistas i. Allt kräver givetvis planering och tankeverksamhet, men framförallt kunskap.
Glöm inte att RUT-avdrag gäller på trädgårdstjänster.

Kontakta oss på Trädnu AB, vi finns här för dig!