Trädfällning i Göteborg

Boka kostnadsfritt besök för konsultation!
Kontakta oss

Trädfällning

Trädnu AB arbetar med trädfällning i Göteborg med omnejd: Kungsbacka, Kungälv & Bollebygd. Då varje träd och situation är unik bokar vi in en kostnadsfri konsultation. Därefter lämnar vi en prisuppgift på aktuell trädfällning.

Vi på Trädnu AB använder oss av rätt utrustning för att genomföra en säker trädfällning. Utöver trädfällning så hjälper vi er att bli av med resterna från trädfällningen så som bortforsling av grenar och stammar. Behövs det sedan stubbfräsning så löser vi det också!

Står trädet nära ett hus eller en elledning? Läs mer om hur vi löser avancerad trädfällning!

 


Omdömen från våra kunder

TrädfällningTrädfällning nära bostadTrädfällning i Göteborg av stor ek

Vi har erfarenhet & kompetens för all typ av trädfällning

Söker du efter ett snabbt och effektivt team så kontakta oss på Trädnu AB. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna.

Vanligaste metoden är trädfällning från marken, vilket också är det mest kostnadseffektiva. Men går det inte att göra en traditionell trädfällning från marknivå så finns det fler sätt att lösa problemet på! Du kan läsa mer om vårt sätt att hantera avancerad trädfällning här!

För att säkerställa vilken metod just ditt träd behöver fällas med kommer vi alltid ut till dig på ett kostnadsfritt konsultationsbesök.

Säker trädfällning

Trygga och säkra metoder tillämpas alltid. Vi som arbetar på Trädnu AB använder CE-märkt utrustning och skyddskläder. Vi utför en inspektion av utrustningen innan arbetet startas. 

Söker du en trygg och säker leverantör av trädfällning så kontakta oss på Trädnu AB!

Trädfällning med kranbilTrädfällning från markTrädfällning i sektioner