Vi finns här för dig!

Professionell Trädvård av certifierade arborister
Kontakta oss

Om Trädnu AB

Professionell Trädvård i Göteborg

Jag som driver Tradnu AB, heter Michael Austad och är certifierad Arborist. Mitt företag har arbetat med trädfällning och trädvård runtom Göteborg i många år nu. Företaget grundades 2002 men jag har alltid haft ett stort intresse för träd och natur.

Vi servar hela Västra Götalands län med Göteborg som utgångspunkt och är verksamma i Partille, Sävedalen, Lerum, Härryda, Mölndal, Landvetter, Lindome, Torslanda, Kinna, Skene, Bollebygd, Borås, Kungälv, Bohus, Surte, Nol, Älvängen, Kungsbacka, Alingsås, Floda och Mölnlycke mm.

Trädfällning Tradnu AB i och runt Göteborg med omnejd

Specialister på trädvård

Trädnu AB arbetar även tätt ihop med ett stort nätverk av andra specialister, alla med olika inriktningar inom trädvård. För oss är det viktigt att alla våra uppdrag genomsyras av våra ledord; kunskap, säkerhet, kvalitet och miljötänk.

Kunskap

Alla trädspecialister är välutbildad och certifierad för professionell trädvård. tillsammans har vi ovärderlig kunskap

Säkerhet

Företaget och alla uppdrag är fullförsäkrade av Länsförsäkringar. Vi planerar alla arbeten noga för att säkerställa ett säkert genomförande.

Kvalité

Vi ser alltid till att hålla högsta kvalitén – från val av produkter, tillbehör och verktyg till genomförande och kundbemötande.

Miljö

Vi är noga med att omgivande vegetation, grannträd och rotsystem inte skadas. Vi använder miljövänliga produkter och vi effektiviserar våra transporter.

Vi innehar självklart F-skattsedel och företaget och alla uppdrag är fullförsäkrade av Länsförsäkringar Älvsborg. Alla arbeten börjar med en personlig telefonkontakt följt av ett kostnadsfritt konsultationsbesök. Under konsultationen diskuterar vi fram den bästa lösningen för trädarbetet, och hur du får hjälp med trädvård.

Vi utför tjänster inom trädvård och arborist tjänster så som:

  • Trädfällning
  • Avancerad trädfällning
  • Trädbeskärning
  • Tomt röjning
  • Bortforsling
  • Bit-för-bit nedtagning/sektionsfällning
  • Trädbesiktning
  • Trädvårdsplan
  • Flisning
  • Stubbfräsning

När jag inte arbetar som arborist kan det hända att jag håller i utbildningar som motorsågsinstruktör eller så hjälper jag Husqvarna att testa och utveckla deras nya motorsågar. Emellanåt när det blir en och annan trädstam över förser jag gärna Björns Motorsågskonst med dem. Det är riktigt häftigt vad man kan göra av en stam och en motorsåg.