Om Trädnu AB

Personlig telefonkontakt & kostnadsfritt konsultationsbesök!
Kontakta oss

Om Trädnu AB

Vi är specialister på träd!

Jag som driver Trädnu AB, före detta Västsvenska Trädspecialisten, heter Michael Austad och är certifierad arborist. Mitt företag har arbetat med trädfällning och trädvård runtom Göteborg i många år. Företaget grundades 2002 men jag har alltid haft ett stort intresse för träd och natur.

Vi servar hela Västra Götalands län med Göteborg som utgångspunkt och utför bland annat trädfällning i Partille, Sävedalen, Lerum, Härryda, Mölndal, Landvetter, Lindome, Torslanda, Kinna, Skene, Bollebygd, Borås, Kungälv, Bohus, Surte, Nol, Älvängen, Kungsbacka, Alingsås, Floda och Mölnlycke mm.

Specialister på träd

Trädnu AB arbetar även tätt ihop med ett stort nätverk av andra specialister, alla med olika inriktningar inom trädvård. För oss är det viktigt att alla våra uppdrag genomsyras av våra ledord; kunskap, säkerhet, kvalitet och miljö.

Kunskap

Säkerhet

Kvalitet

Miljö

Vi innehar självklart F-skattsedel och företaget och alla uppdrag är fullförsäkrade av Länsförsäkringar Älvsborg. Alla arbeten börjar med en personlig telefonkontakt följt av ett kostnadsfritt konsultationsbesök. Under konsultationen diskuterar vi fram den bästa lösningen för trädarbetet, och hur du får hjälp med trädvård.

När jag inte arbetar som arborist kan det hända att jag håller i utbildningar som motorsågsinstruktör eller så hjälper jag Husqvarna att testa och utveckla deras nya motorsågar. Emellanåt när det blir en och annan trädstam över förser jag gärna Björns Motorsågskonst med dem. Det är riktigt häftigt vad man kan göra av en stam och en motorsåg.