Trädvård och Trädtjänster Göteborg

Personlig telefonkontakt och kostnadsfritt besök för konsultation
Kontakta oss

Varje träd är unikt och har sin egen historia att berätta. Med rätt trädvård och omsorg lever träden länge och blir vackrare. Att vårda sina träd, se till att de är vitala, friska och inte en fara för andra eller växer på olämplig plats, är en del i att vara skogsägare. Trädvård innebär många olika saker, allt ifrån beskärning för att bevara trädets karaktär och skapa ett vackert ljusinsläpp, till att fälla ett sjukt träd.

På Trädnu AB har vi lång erfarenhet av träd och skogsvård. Tveka inte att höra av dig för ett kostnadsfritt besök för konsultation. Kom ihåg att RUT-avdraget är något som du kan nyttja till din fördel. Har du frågor om RUT-avdrag så förklarar vi gärna hur det används.

Vårt utbud av trädvård och trädgårdstjänster

Arborist Trädfällning Tradnu AB i och runt Göteborg med omnejd

Trädfällning

Professionell och prisvärd trädfällning av certifierade arborister med lång erfarenhet. Även behörighet att fälla träd nära elledningar.

trädbeskärning, Beskära äppelträd

Trädbeskärning

Trädbeskärning av både stora och små träd. Fruktträd, häckar, buskar. Vi har erfarenhet, kunskap och rutinen för att lösa uppgiften. Kontakta oss!

Trädavverkning tomtmark med skördare Tradnu AB i och runt Göteborg med omnejd

Röjning tomtmark

Bygga nytt eller anlägga en trädgård? Med våra skördare hjälper vi er att rensa tomtmark från träd och sly. Träd i parker, golfbanor m.m.

Bit för bit nedtagning av träd, Tradnu AB

Bit för bit nedtagning

Vi erbjuder er bit för bit nedtagning, eller sektionsfällning som det också heter. Tryggt och smidigt och underlättar i knepiga situationer.

Hamling en trädbeskärning Tradnu AB

Hamling

Hamling utförs på de flesta lövträd som exempelvis lind, ask och lönn. Ta hjälp av en arborist för att hamla dina träd på rätt sätt.

Stubbfräsning Tradnu AB i och runt Göteborg med omnejd

Stubbfräsning

Stubbfräsning är ett effektivt sätt att få bort en stubbe. Oftast även det mest kostnadseffektiva. Vi lämnar fast pris på stubbfräsning.

Trädvård i parker och golfbanor Tradnu AB i och runt Göteborg med omnejd

Trädvårdsplan

Trädbesiktning och Trädvårdsplan är en del av att vara skogsägare. Vi utför trädbesiktning enligt VTA (Visual Tree Assessment).

Pantering av fruktträd Tradnu AB

Nyplantering

Helt ny trädgård eller göra om trädgården? Vi fixar plantering och hjälper dig med rådgivning. Våra arborister har god kunskap om växtlighet.

Kommer snart…

Skogsavverkning Tradnu AB

Skogsavverkning

Med kraftig skördare och skickligt mannskap klarar vi skogsavverkning och annan skogsvård snabbt och effektivt.