Stubbfräsning i Göteborg

StubbfräsningStubbfräsning

Bortagning av stubbar med stubbfräsning

Stubbfräsning

Effektivt och enkelt

Som Arborist i Göteborg sysslar vi även med stubbfräsning, det sker med en maskin som är speciellt avsedd för att fräsa stubbar. Maskinen som som  är 120 cm bred, så grindstolpar, öppningar m.m. måste minst vara 120 cm i bredd. Efter fräsning så blir det endast en hög spån kvar och ett hål.

Sedan är det bara att fylla igen hålet, med en påse jord och så gräsfrö, så att platsen blir ”återställd” till det skick som önskas. Spånet kan ni lägga i rabatter som jordförbättring.

Fräsning är det mest kostnadseffektiva sättet att få bort en stubbe. Men om ni gräver upp stubbarna med en grävmaskin som t.ex vid ett nybygge så kan vi erbjuda bortforsling av stubbarna, i samband med övrig bortforsling av trädrester.

Pris

Vi lämnar fast pris på stubbfräsning. Minimum debitering 1 500 Kr.
Fr.o.m augusti 2016 så är även detta upptagbart med rut-avdrag, 50%.

Resultatet av stubbfräsning

Resultatet av stubbfräsning

Känner du ingen detta?

Att gräva upp en stubbe är nog ett av det jobbigaste momenten man kan göra i en trädgård. Har du gjort det innan? Då vet du hur det är att arbeta med spade, yxa, spett och ett spel. Detta tar sin lilla tid och det medför ofta en öm rygg efteråt, och en trasig yxa eller spade. Rötterna från stubben går ju inte bara rakt ut åt sidan utan även rak nedåt vilket gör att man får gräva ett rejält hål för att komma åt rötterna i nedåtgående riktning.
Spar din rygg, ring Tradnu AB så kommer vi fräser bort din stubbe!